Julen presenta el seu primer disc “Caiguda Lliure”: vuit cançons amb diferents energies que demostren la versatilitat de l’artista en el seu primer treball.

Cançons que parlen de les emocions més grans a través de les coses més petites: un viatge que va des de les inseguretats fins a l’alegria de viure. Tant les lletres com la música ha estat composta per Julen en un estimulant procés per trobar un estil propi, amb el caràcter sincer que defineix a l’artista.

El disc sorprèn també amb dues balades intimistes, despullades de l’electrònica que caracteritza la resta de temes, i mostra amb transparència el compositor.

- Publicitat -

La producció musical s’ha treballat en equip amb Adrià Martínez, Mauro Cavallero i Sergi Bagó, buscant sonoritats actuals i fresques. Un pop comercial que fuig de l’evidència i permet que les cançons resultin especials i úniques. La mescla l’ha realitzat també el productor Sergi Bagó, i el màstering ha sigut a càrrec de Carles Puntí (Wasabi Estudis).

També hi ha participat el trompetista Gregori Hollis en les cançons “Vertigen” i “Estiu del 2010”; i en la cançó “Si Dorms Amb Mi” han col·laborat Laia Martínez al violoncel, Maria Fort al violí, i Àlex Martínez al piano.

Vuit cançons per emocionar-se, riure, ballar i, en definitiva, celebrar aquesta caiguda lliure constant que és la vida.