Jack Harlow presenta el seu segon àlbum d’estudi “Come Home The Kids Miss You” amb grans col·laboracions com Justin Timberlake, Pharrell, Drake  o Lil Wayne. El seu primer, “Thats What They All Say”, també va comptar amb cançons com ‘Whats Poppin’, ‘Tyler Hero’ o ‘Already Best Friends’ i s’espera que el nou treball ho peti igual o més.

Aquest disc compta amb dues cançons que el raper de Louisville ja havia avançat. Aquests èxits són ‘Nail Tech’, que compta amb més de vuitanta milions de reproduccions a Spotify, i ‘First Class’. Aquesta té més de 150 milions en menys d’un mes. En total, són 15 temes i, entre ells, hi ha un que fa referència a Dua Lipa, anomenant-lo com la cantant londinenca.

- Publicitat -

El senzill ‘First Class’, que sampleja ‘Glamorous’ de Fergie, ha estat al número 1 de la llista Hot 100 de Billboard. Jack Harlow també va ser nominat a Millor Actuació de Rap Melòdic dels últims Grammy amb ‘Industry Baby’, una col·laboració dins del disc de Lil Nas X. Amb aquest nou disc, podem dir, de forma gairebé segura, que tornarà a tenir nominacions per la següent edició.