Aquesta dimarts arriba l’onzè disc de Marc Parrot “Els Fets i l’Atzar“.

En aquest nou treball de Marc Parrot es conjuguen la lírica i la profunditat de les lletres amb l’experimentació dels sons, elements que l’artista, d’una màgica pirueta, en fa sorgir cançons boniques, senzilles i directes.

Marc Parrot s’endinsa en aquest disc en la idea de començar de nou, d’encetar el full en blanc o de partir de zero, per mantenir el desig de seguir volent, un motor que ens porta a a prendre del moviment i allunyar nos dels paranys d’allò conegut.

- Publicitat -

Les cançons sorgeixen de l’anhel profund de renovació i les paraules ens transporten a les promeses dels somnis, avisen de l’autoengany i animen a aterrar en la certesa dels fets. “Oblidar per tornar a saber, per tornar a estimar com no he estimat”, podria ser la divisa d’aquest nou disc.

A través dels ritmes, a ‘Moviment’, o dels sons melòdics a la peça que dona nom al disc, o amb el primer pla de la veu en ‘De zero’, cada cançó ve embolicada amb un paper de regal de colors i textures diferents i cada nova peça permet completar i veure el dibuix sencer.