Alícia Rey presenta el seu primer disc, ‘Liminal’, dins un moment de canvi personal i musical després que Sense Sal anunciessin la seva retirada dels escenaris. ‘Liminal’ ve de la paraula llatina ‘limen’, que significa ‘límit’. Estar a un espai liminal significa estar al precipici d’un gran canvi, on el pots tocar amb les puntes dels dits, on no pot existir la por i alhora t’aterra que res no sigui com abans.

El single ‘Feia temps’ és l’encarregat d’obrir aquest nou projecte. De sonoritat pop-rock amb aire dels principis dels 2000. Entre Avril Lavigne i Clairo. La producció juga amb sons Lo-Fi combinats amb una sonoritat retro que conforma la identitat musical d’Alícia Rey.

Jugant amb composicions pop amb diferents produccions per cada tema en català i en anglès, Rey canta al canvi, a la diferència i a l’amor en totes les seves formes.

- Publicitat -

És la segona cançó que coneixem del disc, després de l’estrena de ‘not4u‘.