Alícia Rey presenta el seu primer disc, ‘Liminal’, dins un moment de canvi personal i musical després que Sense Sal anunciï la seva retirada dels escenaris.

‘Liminal’ ve de la paraula llatina ‘limen’, que significa ‘límit’. Estar a un espai liminal significa estar al precipici d’un gran canvi, on el pots tocar amb les puntes dels dits, on no pot existir la por i alhora t’aterra que res no sigui com abans.

Conformat per 14 temes i experimentant amb gèneres com l’indie-pop, el Lo-Fi, el pop, l’ambient, el pop-rock o l’indie-folk i sonoritats retro, Alícia Rey ens presenta a “Liminal”, un projecte per degustar cançó a cançó.

- Publicitat -

El projecte de l’Alícia Rey, tot i portar el seu nom, està format per un equip de gent propera a la cantant. Una de les característiques del projecte és la implicació en les diferents vessants del seu projecte, no només a la part creativa sinó també l’executora.

A la part musical l’Alícia compon i produeix (conjuntament amb el Jan Buxeda) i passa de la mateixa manera amb la part fotogràfica , audiovisual i de disseny, on gràcies al suport de l’equip format per la seva gent, es dediquen a la creació visual del projecte.