A no sé que hi hagi algun llançament bomba i inesperat abans de finalitzar l’any, aquesta és la darrera setmana amb un gruix de novetats discogràfiques del 2022. El peix ja està venut que diuen.

Oriol Cors és un dels components de Doctor Prats i ara ha presentat el seu disc en solitari “Va caure un llamp”. També tenim un directe del grup The Smile o de Vetusta Morla, així com el nou treball de Little Simz. Aquesta setmana també s’ha publicat el segon volum de “Nadales de sofà”

- Publicitat -

Pel que fa a les novetats musicals la Rosalía ha presentat el remix de ‘Despechá‘ amb Cardi B; també tenim cançó de pel·lícula amb The Weeknd, New Found Glory, Masked Wolf, 24kGoldn, Circa Waves, Tom Grennan o Henrio entre altres.

Totes elles i alguna més les trobaràs a la nostra llista de novetats a Spotify.