“Nadales de sofà” és ja tradició quan s’apropa Nadal, sent un dels projectes en comú entre els músics terrassencs Alícia Rey i Jan Buxeda.

Després d’haver col·laborat a “Tot el que odiàvem” (Caseta), van començar a treballar plegats en la producció de cançons com “Tornar” o “Fer Camí” (Alícia Rey), iniciant un camí musical plegats que els va dur al seu primer EP format per 5 cançons “Nadales de sofà” (desembre 2021), passant pel disc de 14 cançons d’Alícia Rey “Liminal” (maig 2021) i pel single “Oh Liza” (Jan Buxeda).

“Nadales de sofà VOL II” presenta, aquest any, 4 nadales pròpies amb aires indie i el so relaxat que els caracteritza i que dóna nom al projecte.

- Publicitat -

Cada una de les cançons explica històries diferents amb sonoritats que evolucionen des del seu primer treball junts, i pretenen explicar les sensacions de l’època nadalenca des de diferents fases: l’amor romàntic (“Ja és de nit”), els espais buits que s’evidencien en aquestes dates (“Aquesta data”), el consumisme (“1000 Nadals”) i el desamor (“Queda’t per Nadal”).

L’EP ha estat compost i produït per Alícia Rey i Jan Buxeda, enregistrat entre La Cabina (Ramon Figueras) i Tapetone (Bernat Jordana), mesclat i masteritzat per Manel Bach i compta amb la col·laboració dels següents músics terrassencs: Oriol López (teclat a “Aquesta data”), Miki Santamaria (baix a “Ja és de nit”), Xavi Garcia (bateria a “Ja és de nit” i “Queda’t per Nadal”) i les coristes ‘Odettes’, Ana Garcia, Analia Ivaseta i Elisabeth Jorba (“Ja és de nit”).