Joan Dausà publica avui amb la col·laboració de la cantant Paula Koops una nova cançó abans del concert al Palacio de Vistalegre de Madrid que tindrà lloc el 26 d’octubre. El nou single, que combina el català i el castellà, es titula Octubre del 24 i explica l’amor a primera vista entre un barceloní i una madrilenya que es troben al barri de Malasaña de Madrid. Dausà sorprén amb la sonoritat d’aquesta nova cançó, apropant-se a un estil indie-rock, amb una melodia enganxosa i un ritme que convida a saltar i ballar. Novament Santos & Fluren n’han estat els productors.

El cantant de Sant Feliu de Llobregat ha compost la cançó per estrenar-la en directe durant el concert La gran bogeria 2 a la capital madrilenya. Aquesta actuació serà una nova fita històrica en la carrera de Joan Dausà que aconseguirà ser el primer solista que, cantant en català, omplirà un recinte de grans dimensions a la capital de l’Estat. El cantant va vendre les 10.000 entrades del recinte en poc més de 48 hores, just després d’omplir el Palau Sant Jordi amb 16.400 espectadors, un fita anteriorment només assolida per grans solistes de la cançó com Joan Manuel Serrat o Lluís Llach.

Dausà s’acompanya de la madrilenya Paula Koops, la jove cantant, música i compositora que no ha deixat indiferent a ningú amb les seves cançons. A principis d’octubre farà el llançament del primer disc Motel.

- Publicitat -