Joan Dausà viu un dels moments més dolços de la seva carrera musical després de convertir-se en un dels pocs solistes que, cantant en català, ha aconseguit omplir el Palau Sant Jordi amb 16.400 persones, una fita anteriorment només assolida per grans noms de la cançó com Joan Manuel Serrat o Lluís Llach.

Durant el concert del Sant Jordi, el cantant va proposar als espectadors la possibilitat de celebrar un altre concert de grans dimensions en una ciutat fora de Catalunya i va obrir una període de preinscripció que durant les últimes setmanes ha rebut una allau de reserves.

L’actuació al Sant Jordi havia de ser el punt final apoteòsic als tres anys de la gira Jo mai mai, però el santfeliuenc, sempre inquiet i creatiu i animat per la gran resposta dels seus seguidors, ha decidit marcar-se un nou repte i ara anuncia La Gran Bogeria 2 al Palacio Vistalegre de Madrid.

- Publicitat -

La tria del Palacio Vistalegre no és causal, ja que és un espai original amb una disposició circular que facilita la celebració dels concerts propers i íntims, una proposta escènica molt adequada a l’estil de Joan Dausà que sempre es marca com a objectiu connectar amb el públic a través de les emocions de les seves cançons.