Aquest dilluns la promotora Live Nation ha confirmat la notícia que feia dies que la xarxa especulava: Coldplay actuarà a l’Estadi Olímpic de Barcelona el 2023. El que no sabien és que ho faria per partida doble. Serà els dies 24 i 25 de maig, en els únics concerts que el grup de Chris Martin farà al país. Data extra el 27 de maig, davant la gran demanda de les dues primeres dates! Després d’exhaurir les tres primeres dates, s’ha afegit una quarta i última el dia 28, però també s’han exhaurit totes.

Les entrades pel concert es posaran a la venda el 25 d’agost a les 10 del matí a la xarxa Ticketmaster, tot i que el dia abans hi haurà prevenda pels usuaris de LiveNation.es. Les entrades de grada valdran de 50 a 150 €, mentre que la zona de pista costarà 95 €. A tots aquests preus se’ls hi ha de sumar les despeses de distribució. Pel que fa als packs VIP es donaran a conèixer properament.

Aquests concerts seran els primers que Coldplay fa a Barcelona des del 2016, on llavors també va actuar dues nits seguides al mateix recinte.

- Publicitat -