Joan Dausà ho ha tornat a fer. El cantant ha venut en només 48 hores les gairebé 10.000 entrades disponibles de l’aforament del concert La Gran Bogeria 2, que tindrà lloc al Palacio de Vistalegre de Madrid el pròxim 26 d’octubre.

Aquest nou èxit de Joan Dausà confirma que el cantant santfeliuenc viu un dels moments més dolços de la seva carrera musical. Fa poques setmanes es va convertir en un dels pocs solistes que, cantant en català, ha aconseguit omplir el Palau Sant Jordi amb 16.400 espectadors, una fita anteriorment només assolida per grans noms de la cançó com Joan Manuel Serrat o Lluís Llach.

Ara, Dausà assoleix un nou èxit en vendre en poques hores gairebé tot l’aforament d’un dels recintes més grans de Madrid. L’artista s’ha mostrat ‘molt sorprès’ però sobretot ‘emocionat’ i ‘agraït’ per la massiva resposta del públic. “Us estimo. Rebentarem Madrid’, ha publicat a les seves xarxes socials.

- Publicitat -

La tria del Palacio Vistalegre no és causal, ja que és un espai original amb una disposició circular que facilita la celebració dels concerts propers i íntims, una proposta escènica molt adequada a l’estil de Joan Dausà que sempre es marca com a objectiu connectar amb el públic a través de les emocions de les seves cançons.