La setmana ens deixa la nova mixtape dels Stay Homas “Here2Play” formada per un grapat de cançons amb col·laboració d’altres artistes.

També arriba el disc de grans èxits de Franz Ferdinand, on trobem alguna cançó inèdita. El rock clàssic de Bryan Adams arriba amb “So Happy it Hurts”, un disc que entusiasmarà als seguidors del canadenc.

Rex Orange County presenta “Who Cares?”, on trobem la col·laboració de Tyler, The Creator, en un vers de ‘Open a Window’.

- Publicitat -

The Boo Radleys trenquen un silenci de més de 20 anys amb “Keep on with falling”. Altres llançaments de la setmana els presenten Joan Garrido, Ella Henderson, Fauna, Ghost, Kiss, Luis Fonsi.
Pel que fa als llançaments musicals, com sempre els podreu trobar a la nostra llista de Spotify que actualitzem cada divendres. Aquesta setmana amb propostes de: Rammstein, The Black Keys, Cactus, Jazzwoman amb Lildami, The Penguins, Miquel Abras amb Sergio Dalma, Florence + The Machine, Yungblud, The Chainsmokers, Milky Chance, Joan Masdéu, Michael Bublé, Marshmello, Father John Misty, Sigrid, Massa, Inna, Megan Thee Stallion amb Dua Lipa o Imagine Dragons.
A casa nostra tenim produccions de: miquel, Cronopios, Iglú amb roserona, Massaviu, Mama Dousha, Intana o Salvatge Cor, entre altres.