Arriba “Restart” el nou disc de Joan Garrido and The Global Band on es poden escoltar grans estàndards del jazz com “Fly me to the moon” o “I’ve got you under my skin” i cançons mítiques com “September” d’Earth Wind and Fire o “Rock with you” de Michael Jackson.
En aquesta nova aposta es pot apreciar la versatilitat del cantant influenciat per tota mena d’estils musicals, la seva elegància i el seu carisma, acompanyat d’una Big Band d’onze músics.

El projecte està caracteritzat per la frescor i el dinamisme del jove cantant que ha arribat amb un estil propi i que ha apostat per reconstruir els estàndards de tota la vida i donar-los un aire característic i propi. Igual que aposta per versionar cançons mítiques més actuals i donar-los aquest aire “crooner” que tant el caracteritza.

“Restart” és un disc per degustar, per viatjar a l’espai i el temps, per gaudir amb l’equilibri entre les diferents melodies i estils musicals com el pop, el trap, el jazz, el swing, i on marcant un estil propi, Joan Garrido no deixarà a ningú indiferent.

- Publicitat -

Garrido anirà acompanyat d’una Big Band d’onze músics que el seguiran als concerts en directe.

Al disc es poden escoltar estàndards com “I’ve got you under my skin” i “They can’t take that away from me”, on s’ha conservat aquest aire clàssic que els caracteritza, i cançons com “Attention” de Charlie Puth o “Rock with you” de Michael Jackson amb arranjaments per a Big Band, apropant-los al pop. A banda, en aquest disc es presenten dos temes inèdits que segueixen la dinàmica del conjunt del projecte.