El projecte de Joan Garrido & The Global Band segueix apostant per aquest estil “crooner” que tant caracteritza el cantant.
L’artista avança el primer senzill del què serà el nou projecte titulat ‘Restart’ que anirà acompanyat d’una Big Band d’onze músics que el seguiran en els concerts en directe.

“September” és una versió de la mítica cançó d’Earth Wind and Fire i és una mostra del que es podrà escoltar en el disc “Restart”, amb un acord amb el més pur estil jazz i amb el dinamisme i frescor que caracteritzen el conjunt de tot aquest projecte anomenat “Joan Garrido & The Global Band”.

En aquest tema han passat per diferents ambients en els quals es pot apreciar la versatilitat i musicalitat d’aquesta “Big Band”.

- Publicitat -

Amb l’avançament del primer senzill del seu nou projecte, el músic estrena també videoclip, gravat a la Sala Apolo de Barcelona, on ens convida a somiar amb ell acompanyats pel so i l’elegància inconfusibles de The Global Band.
Restart:
En el disc es podran escoltar estàndards com “I’ve got you under my skin” i “They can not take that away from me” en què s’ha conservat aquest aire clàssic que els caracteritza, i cançons com “Attention” de Charlie Puth o “Rock with you” de Michael Jackson amb arranjaments per a Big Band apropant-los al pop.
A banda, en aquest disc es presenten dos temes inèdits que segueixen la dinàmica del conjunt d’aquest projecte.