Aquest cop, Joan Garrido, al costat de The Global Band, aposten per un single inèdit compost pel mateix cantant amb l’ajuda del productor i pianista del projecte, Adrián Ghiardo.

És un tema pop amb arranjaments per a una meravellosa Big Band que aporten frescor i dinamisme. Una declaració d’intencions del que vindrà en aquest original àlbum.

A ‘I Never Thought‘ només es demostra el gran treball musical que sustenta aquest projecte, si no també la versatilitat i elegància per adaptar-se a diversos estils musicals, buscant sempre una identitat pròpia.

- Publicitat -

“Recordo exactament el dia que em va venir aquesta idea al cap. Vaig intentar expressar-la sobre el paper com en moltes altres ocasions, però des del primer vers vaig saber que era diferent.
Mai havia cregut tant en alguna cosa. En cada vers era més conscient de les possibilitats que tenia de sortir a la llum i no quedar-se tan sols en un paper en brut dins d’un calaix.

El dia que es va parlar d’aquest projecte “Joan Garrido & The Global Band” tot va cobrar sentit, ja formava part d’ell i només havia de descobrir-ho”, explica Garrido.