Al febrer, Joan Garrido va presentar per partida doble la seva nova cançó: publicant el senzill ‘Un Dia’ en català el dia 12 de febrer, i una setmana més tard, la versió en castellà (‘Un Día’), el dia 19 de febrer.

Després de la bona rebuda del seu disc nadalenc (Joan Garrido & The Global Band – Christmas Songs 4 New Times) amb els seus clàssics de la temporada i a l’estil de les grans Big Bands com Frank Sinatra o Michael Bublé, el nou any no podia deixar escapar aquesta embranzida.

Garrido explica en aquesta cançó que “UN DIA t’adones que ja no és el mateix, que tot canvia. La gent, la situació, tu mateix… Però alhora saps que aquestes vivències fan que avui siguis aquí, i per tant tot allò que has viscut passa perquè havia de passar”.

- Publicitat -

Joan Garrido ja ha rebut el suport dels seus amics i també d’Operación Triunfo que aplaudeixen el seu retorn amb ‘Un dia’ la nova cançó en català.