Aquest divendres 11 de març, l’artista valenciana JazzWoman llança el seu nou single i clip d’avançament “Anem a tot“, un tema que compta amb la col·laboració del cantant de trap català Lildami, que acumula quasi un milió de reproduccions en les seues cançons. “Anem a tot” és un tema potent, ballable, marca de la casa, amb lletra xula i pedagogia contra l’abús de les drogues, que no deixarà a ningú indiferent. La cançó és el segon avançament del nou treball de la valenciana, ‘Atlantis’, que sortirà publicat el 25 de març amb fins a 12 noves cançons.

El 14 de febrer, la Jazz ja va avançar “Rosas por Capullo”, una oda contra les relacions tòxiques arrodonint un beat de J. Man 960 Estudios, d’ànima clarament salsera i que ens tindrà ballant fins la fi dels dies. El nou disc arribarà carregat de denúncia i bones vibracions a parts iguals, amb un grapat de productors ben variat i amb col·laboracions d’altura que l’artista anirà desvelant a poc a poc.

Del saxo al rap, del hip hop al trap, de l’afrotrap a la salsa, del merengue a la bachata i del valencià al castellà i viceversa; JazzWoman s’ha ubicat en l’escena musical urbana ballant lliure entre diferents estils i llengües. Després de pujar a l’escenari amb Machete en Boca i amb el col·lectiu Periferia Norte, col·laborar amb ZOO en “Cançons d’ofrena” i compartir el seu primer mixtape ‘Bagheera’ (2018), l’artista valenciana va presentar el seu darrer àlbum en solitari ‘Maléfica’ a principis de 2020. El proper 25 de març JazzWoman publicarà ‘Atlantis’, el seu nou disc que reafirma la seua fórmula: un estil únic i inconfusible i una batalla continua en la denúncia a tot tipus de violències.

- Publicitat -