L’última nit” és viure amb intensitat, l’esperança de recuperar les nostres vides i de dir totes aquelles coses que ens vam deixar de dir a les persones que estimem. Ballar com si no hi hagués demà. Aquest és el lema de Fauna.

Els de Mollerussa han estrenat la resta de cançons del seu nou treball, on s’inclou “Diga-li” el seu darrer videoclip, enregistrat a la seva ciutat i compta amb la participació l’Agrupació Sardanista de Mollerussa i els Saltimbankis de Bellvís.

Segons en Manu Brufau (cantant de Fauna): “Aquest disc es va cuinar en un context de plena pandèmia, confinats i amb molt poques perspectives de futur, però vam trobar en la música un camí per canalitzar totes aquestes emocions.

- Publicitat -

Ens vam adonar que després de tot hem de lluitar pel nostre futur, per tornar a pujar als escenaris, per tornar a veure a les persones que estimem, gaudir de tots aquells moments que abans formaven part de la rutina i que ara no s’han de perdre.”