Foto: delirics

<<Posem-nos en “Mode avió”>>. Aquesta és la consigna que ens dóna Cactus. Aquest àlbum és un crit a la desconnexió d’un món cada vegada més boig on les notícies i les opinions corren a un ritme tan vertiginós que no dóna temps ni a digerir-les ni a assimilar-les.

El tercer treball discogràfic del grup valencià és el primer sense la vocalista Samantha. Una altra gran novetat d’aquest han estat els vents. El grup ha afegit trombons, saxos i trompetes en gran part dels temes, que per primer cop marquen el ritme de les cançons sobre una base electrònica. Un territori inexplorat fins aleshores. També ha comptat amb un set de percussió llatina i les guitarres elèctriques han guanyat presència.

El disc ha estat produït amb la discogràfica Delirics, segell referent en música urbana catalana, i comptarà amb col·laboracions de luxe com Pep Gimeno i els catalans The Tyets.

- Publicitat -

A l’espera de la publicació del disc, Cactus ens mostra un tast d’aquest amb el seu tema “A la valenciana”. Amb aquest volen mostrar el reflex d’una actitud vital: primer passar-s’ho bé i després la feina i el que hagi de vindre.