Cactus es va estrenar l’any passat amb el segell Delirics, amb qui va publicar nou àlbum: ‘Mode avió’. Aquest és el tercer disc de la banda valenciana i el primer sense la vocalista Samantha (OT). En aquesta nova proposta, el grup valencià va apostar per melodies ballables i fresques, sense perdre la seva essència urbana. Sens dubte, aquest nou treball ha estat tot un èxit i així ha quedat palès amb singles com ‘A la valenciana’, que ha estat sonant a totes les ràdios musicals de Catalunya i ha omplert un munt de festivals, festes majors i sales aquest estiu!

Avui presenten un segon avançament que no podia arribar en un millor moment: ‘Falla’. Aquest senzill et transporta a aquella festa constant, a l’amor, que al final és una falla que crema, una falla que si es compon dels personatges adequats, fan esclatar la primavera. Com oblidar aquella nit de festa amb aquella persona especial, aquella persona que ha generat en tu uns records que passen a formar part de la història personal de cadascú…

- Publicitat -