Setmana intensa amb produccions dels Països Catalans, des del retorn dels Antònia Font, passant pel cinquè disc en solitari de Joan Masdéu o la nova aventura de Manu Guix amb “Moments”. Lágrimas de Sangre també presenten nova col·lecció de cançons, així com Jazzwoman, Cronopios o Anna Andreu.

Pel que fa a discs internacionals arriben de la mà de Placebo, Daddy Yankee, Wallows, Weezer, Michael Bublé o Machine Gun Kelly.
- Publicitat -

Pel que fa als senzills que s’han estrenat els darrers dies, destaquem la potent ‘De lao’ dels Sexenni, però també ‘Nota de voz‘ l’avançament del nou disc de Suu “Karaoke”. També arriba nova cançó de La Pegatina, o doble senzill d’Ed Sheeran amb J Balvin. Germà Negre, La Tour de Carol, Miquel Abras, PAWN Gang, Senyor Oca, Soft Cell amb Pet Shop Boys, Sau, Vittara amb Julieta, Xanguito amb Sara Roy, Red Hot Chili Peppers, The Amazons, Sebastian Yatra amb John Legend, Surf Mesa, The Vaccines, James Bay o Bloc Party entre el llistat de cançons que trobareu a la nostra llista de Spotify.