La Pegatina pot amb tots els estils, és una realitat. Aquest cop han anat una mica més enllà amb un tema que uneix el rap amb l’electrobalkan i on no hi falten ni els vents, ni l’acordió, ni un col·laborador de luxe.

“Where do we go?” és una de les preguntes més recurrents dels últims anys a tot el món, i també el títol del proper tema de La Pegatina. El grup continua jugant a provar diferents estils juntament amb col·laboracions internacionals i ara és el torn de Youthstar, un dels MC de la banda de productors francoanglesa Chinese Man.

“Where do we go?” tracta de posar en relleu aquelles situacions en què es fa més fàcil trencar-ho tot que intentar arreglar-ho, cosa que passa molt sovint. Que el tema sigui molt accessible per a tots els públics.

- Publicitat -

El llançament ve acompanyat d‘un videoclip realitzat per David Solans, conegut per ser l’actor protagonista de la sèrie “Merlí” però també per dirigir els vídeos de Rita Payés, entre d’altres.

El nou disc de La Pegatina es titularà “Hacia otra parte” i veurà a la llum aquesta primavera.