“Els dies que vindran” és el nou i cinquè disc en solitari de Joan Masdéu. Musicalment, les cançons d’aquest nou treball aposten per un pop de guitarres enèrgic i vitalista, ple de melodies lluminoses marca de la casa, que giren al voltant d’una mateixa premissa; els episodis cíclics de la vida, tant els que ens són adversos com els d’èpoques de més bonança. Si és cert que tot passa, també ho és que tot acaba tornant per a començar de nou. Per tant, podem dir que aquest és un disc que reivindica les noves oportunitats.

És evident que no sabem com seran ni què ens deparen els dies que vindran. De ben segur, però, que continuaran havent-hi d’afortunats i de no tant, d’alguns més pròspers que d’altres. El que potser sí que podrem triar és el prisma a través del qual vulguem veure’ls arribar, acollir-los i sobretot, com decidir viure’ls.

Sota la producció artística de Santos & Fluren, les noves cançons s’han gravat a cavall entre La Casa Murada Studio i Blind Records, tocant tots junts i en directe, amb la banda formada per Santos Berrocal i Iol Cases (bateries) Fluren Ferrer (teclats) Oest de Franc (guitarra), Quim Xicoira (baix), i Joan Masdéu (veu i guitarra).

- Publicitat -

El primer concert de presentació d’Els dies que vindran tindrà lloc el proper 3 d’abril al Teatre Bartrina de Reus i marcarà l’inici de la nova gira de Joan Masdéu.