De Lao‘ és el tercer avançament del debut discogràfic de Sexenni, la jove banda lleidatana que fusiona les sonoritats urbanes amb la seva essència festiva i que viu a cavall entre les diferents facetes de l’urban: reggaeton, trap i experimentant amb la fusió d’altres gèneres.

Després de la potent estrena de ‘Tengo‘ (situada a la posició 33 a la Primera Llista) i de ‘La cançó dels Strokes‘, ara és el torn del tercer avançament, ‘De Lao‘, una d’aquelles cançons que no hi ha manera de treure’s del cap.

La cançó parla d’una evolució vital, amb uns versos que recorren des de la infantesa de qualsevol persona, passant per l’adolescència amb nits de festa, fins a un estat de joventut on es parla de llaços i dels neguits propis d’aquesta època.

- Publicitat -

‘De lao’ parafraseja clàssics de Kortatu i Kaotiko per donar profunditat al missatge, tot plegat combinat amb una tornada que parla de com per a molts la pandèmia ha estat una etapa pràcticament de congelació on el món ha patit un gran trasbals.

La producció i la mescla són de Pep Saula i el màster d’Àlex Ferrer.

El dia 1 d’abril podrem escoltar el seu debut “Retrats” i promet ser un dels llançaments més destacats de l’any a casa nostra.