Sexenni encaren el 2022 amb la publicació del seu primer disc que arribarà de cara a la primavera i que enamorarà a un públic jove amb ganes de gaudir del bon rotllo que impregna la banda.

Aquest àlbum que està en camí, format per 10 cançons en català com a llengua principal i en castellà d’altres, serà un reflex del seu so, integrat per dos cantants, un guitarrista, un baixista, un bateria i secció de vents.

Tengo’ és el primer avançament del nou treball de Sexenni que parteix de l’homenatge a la cançó ‘Tengo una debilidad’, del cantant cubà Antonio Machín. Mitjançant vocoders i una producció electritzant, fan un cop sobre la taula i s’atreveixen a portar aquest clàssic dels boleros a un so que fusiona estils electrònics com l’slap house amb la música més festiva d’arrel catalana.

- Publicitat -

Per damunt d’aquesta potent base electrònica en sobresurt la lletra, que tracta d’una manera abstracta totes les debilitats per les quals ens podem sentir sucumbits: l’amor, la pressió social i estètica, la riquesa, la festa… ‘Tengo’ fusiona tornades melòdiques amb versos rapejats, més propers a l’estètica urbana del grup.

Aquest senzill ve acompanyat d’un videoclip amb una estètica retro-futurista dirigit per l’Alba Muñoz i el Pau Aguilà, on els tres cantants del grup parteixen sent personatges estereotípics i progressivament es van alliberant dels seus prejudicis i de les seves cabòries.

Un grup, que amb tots els seus ingredients de pop, música festiva i urbana, fan un còctel que acabarà dominant l’escena musical del país els pròxims anys!