Cronopios presenta el seu segon treball complet, “Una Jungla de Farsants”. Aquest és un espai-temps d’extraradi, pràcticament distòpic, que emmarca cadascun dels relats que s’expressen en forma de cançó.

Els relats que ja havien presentat són “Línia 2″ i “La Sèptima Creació”. En el primer, el grup es posa dins la ment d’una noia que escolta reggaeton durant els trajectes del metro i s’imagina que ella mateixa acabant sent un dia una estrella del gènere. En el segon, narren un trajecte en cotxe per anar a un concert on ells mateixos són els protagonistes i que acaba sent una Odissea.

En aquest nou àlbum, no hi trobarem a faltar el seu particular humor, el desvergonyiment de l’estridència i del mateix ridícul, la profunditat dels continguts. Tampoc faltaran les melodies enganxifoses i els ritmes festius, i, evidentment, el barroc de referències tant de la cultura pop com dels pensadors més universals.

- Publicitat -

El grup de Cerdanyola farà el concert de presentació del treball el 21 d’abril a l’escenari de La Nau, a Barcelona.