Moments” és el recull de vuit cançons compostes en els darrers dos anys, des del primer confinament fins el dia d’avui.

Estilísticament, hi ha hagut un canvi de rumb i ens porta cap a un terreny més electrònic del que Manu Guix ens tenia acostumats fins ara.
Per produir aquest disc s’ha tancat al seu estudi Medusa de Barcelona, juntament amb el seu soci i coproductor musical Roger Rodés, on s’han encarregat de tocar (i programar en la majoria de casos) tots els instruments.

Si amb el treball anterior, “Després de tot”, (Música Global 2017) hi havia una aposta molt clara per la música feta amb instruments reals, en aquest treball ha apostat justament pel contrari. Bases i beats electrònics, pads, sintetitzadors i d’altres textures electròniques vesteixen aquestes 8 cançons de pop d’autor que ens parlen de les coses quotidianes.
La vida, l’amor, la necessitat de companyia, la filla petita del Manu, el confinament, o de com hem d’aprendre a viure en un món que sembla que cada vegada sigui més inestable i fràgil sense perdre el somriure, son algunes de les temàtiques que conformen “Moments”.

- Publicitat -

Manu Guix també iniciarà una gira per tot Catalunya per presentar-ne en directe les cançons, així com recuperar alguns dels seus grans clàssics.

La gira arrencarà el pròxim 7 d’abril de 2022 a la Sala Barts de Barcelona en el marc del festival Guitar BCN i les entrades per aquest concert ja estan a la venda.