El grup balear va confirmar el 19 de maig de 2021 que tornava. Ho va fer anunciant un concert al Primavera Sound del 2022. D’aquesta manera, tornaven als escenaris 10 anys després del seu últim disc i 9 de la seva separació.

Poc després, encara sense haver publicat l’últim disc, el grup format per Joan Miquel Oliver, Pau Debon, Jaume Manresa, Joan Roca i Pere Debon anunciava un concert a Inca i el de Barcelona d’aquest diumenge.

Al desembre van publicar el senzill ‘Un minut estroboscòpica‘ i al febrer, ‘Una daixona de pols’. Ja estava tot llest per la sortida de l’àlbum i el 25 de març va fer-se realitat. L’àlbum “Un minut estroboscòpica” va sortir a la llum i ho va fer sent tot un èxit. Una desena de cançons que en menys de mitja hora són suficients per transportar-nos novament a l’univers inimitable del grup.

- Publicitat -

Aquest dissabte, les presentacions de l’àlbum culminaran amb un ple al Palau Sant Jordi, en un concert que forma part de les celebracions que Primavera Sound ha preparat pel seu vintè aniversari. Aquesta és només la cloenda del primer capítol d’una nova vida a la qual encara li sobren paraules per compartir.