Foto. David Ruano

La promotora catalana Terra Music & Events SL, organitzadora del Festival Terramar Caixabank de Sitges, anuncia els primers noms del cartell de la seva setena edició, que tindrà lloc del 24 de juliol al 9 d’agost. El concert inaugural anirà a càrrec del prestigiós pianista i compositor italià Ludovico Einaudi, en la seva única actuació aquest estiu a Catalunya. Einaudi és l’artista de música clàssica amb major quantitat de “streams” de la història, creador de bandes sonores de pel·lícules, programes de televisió, anuncis i composicions per a piano, contribuint al seu reconeixement internacional temes tant virals com el seu “Experience”. Sopa de Cabra, la banda catalana, actuarà el 27 de juliol amb els seus grans èxits i nous temes del seu pròxim treball titulat “Ànima”. Una altra de les grans cites de l’edició d’enguany arribarà l’1 d’agost amb l’actuació del virtuós violoncel·lista internacional Hauser, cofundador de 2Cellos, en l’únic recital a escenaris catalans aquest estiu amb la seva primera gira mundial en solitari “Rebel with a Cello”.

A més de Ludovico Einaudi, Sopa de Cabra i Hauser, l’organització del Terramar Caixabank desvela també entre els primers artistes de la setena edició a Ana Mena, una de les veus pop del moment, que actuarà el 6 d’agost, amb la seva gira “Bellodrama Tour”; el grup Camela, màxims exponents del techno-rumba, també passaran pel festival el 7 d’agost amb la seva gira “30 años de éxitos”; i God Save The Queen, considerada la millor banda tribut del món, reviurà el seu particular idil·li amb el públic del festival, el 8 d’agost. Els Antònia Font, confirmats fa unes setmanes enrere, clouran el 9 d’agost aquesta nova edició del festival, portant fins a Sitges una de les dates exclusives del seu retorn als escenaris. En les properes setmanes, s’anunciaran les noves incorporacions de concerts que completaran el cartell final.

Les entrades estaran disponibles per al públic a partir d’aquest divendres 9 de febrer, a les 10h del matí, al web oficial del festival www.FestivalJardinsTerramar.com

- Publicitat -

Primers dates confirmades Festival Terramar Caixabank 2024:

24 juliol Ludovico Eunaudi “In A Time Lapse”
27 juliol Sopa de Cabra “Ànima”
01 agost Hauser “Rebel with a Cello”.
06 agost Ana Mena “Bellodrama Tour”
07 agost Camela “Gira 30 años”
08 agost God Save The Queen “Greatest Hits”
09 agost Antònia Font “Gira teatres i auditoris 2024”