Roba Estesa compta amb la inestimable col·laboració d’un dels grups indie amb més notorietat del panorama català-balear, Antònia Font, pel seu nou single “AMB CALMA”, esdevenint l’últim avançament del nou disc de les del Camp de Tarragona.

“AMB CALMA” és un tema produït per Arnau Figueras i per les pròpies components de la banda. Neix originalment a conseqüència de la crisi dels trenta -que pateixen actualment- i de les contradiccions que aquesta etapa vital suposa. Component aquesta cançó, els posen a l’estrada i evidencien les problemàtiques d’aquesta crisi, estretament lligada a una situació laboral complicada i un món globalitzat on costa obrir-se el pas.

El videoclip, obra de Carlota Meya i Júlia Oliver, amb coreografia de Nora Baylach, és un retrat de com travessar el dia a dia sabent que tot està bé i malament alhora, la qual cosa passa quan estàs en crisi. Pretén fer arribar aquest discurs de la mà de la protagonista, un personatge que mentre li canvia l’escenari -una mudança permanent, una inestabilitat perenne- es mostra incondicionalment resilient i reuneix l’energia suficient per celebrar els petits detalls la vida: comprar-se una planta verda o lluitar contra una caldera precària.

- Publicitat -

Aquest nou tema és l’últim avançament del nou i quart disc de Roba Estesa, De lo bo, lo millor, que sortirà el proper 29 de febrer. És un disc que convida a trobar la bellesa en els petits detalls, en fer autocrítica del moment que una mateixa viu. Veurem les Roba Estesa més celebradores i eclèctiques, ja que amb aquest disc celebren 10 anys sobre els escenaris.

Roba Estesa presentarà De lo bo, lo millor a Barcelona el proper 21 de maig a la Sala Apolo dins de la programació del Festival Cruïlla Primavera i també a Girona, el 12 d’abril, dins el marc del Festival Strenes.