Un any després de la publicació del seu primer àlbum de llarga durada, (I AM, Satélite K 2018), Paula Valls presenta un doble single especial editat en vinil. Es podran aconseguir el 13 d’abril coincidint amb el Record Store Day.

Aquest treball conté dues cançons que segueixen el segell propi de Paula Valls i del seu l’últim disc però amb una clara evolució estilística.

L’artista se submergeix en un món de textures, colors, capes i veus que s’allunyen de la formació instrumental treballada en el primer disc (amb clares influències d’artistes com Patrick Watson i Jon Brion).

- Publicitat -

El vinil, vermell de 7”, inclou una cançó inèdita, “Time”, i una versió de “Monsters” (cançó ja present al disc I AM). Ambdues cançons reflecteixen la por de l’artista al pas del temps i a la rapidesa de les coses així com l’impuls d’esvair aquestes pors.

Valls no ha volgut donar més importància a una cançó que a l’altre i per això el vinil no compta amb una cara A i una cara B sinó que és l’oient qui decideix l’ordre d’escolta. Aquesta llibertat conceptual es materialitza també amb el disseny de l’embolcall: no hi ha contraportada sinó una portada per cada cançó.

La producció ha anat a càrrec de David Soler un cop més i el quadre que s’ha fet servir per la doble portada és de l’artista Dídac Humà.

L’edició del vinil pel Record Store Day és una aposta per recolzar el comerç de proximitat i les botigues de discos: no es podrà comprar a les gran superfícies, però estarà disponible a botigues de tot l’estat. A Catalunya es podrà trobar als següents punts de venda:

Barcelona i província: Bcore, Daily, Decibel, Disco 100, Discos Paradiso, Discos Revolver, El Genio equivocado, Revolver Records, Rhythm Control, Riff Raff, Surco, Ultra-Local, Vinilarium, Wha Wha, Discos Rocknella, Espai Records, Hds Collectors, Martulina Divina.

Girona i província: Discos Quim, Moby Disk,

Lleida i província: Grans Records

Tarragona i província: H- Records, Shiva Music, Topdisc

El proper 9 de maig tindrà lloc un esperadíssim concert a Barcelona (Tradicionàrius) on Paula Valls presentarà aquesta i d’altres novetats amb tota la seva banda i repassarà les cançons del seu repetori amb una nova posta en escena. Entrades ja a la venda.