Més de 12.000 espectadors han gaudit dels vint-i-vuit concerts/activitats que durant divuit dies han completat un Black Music Festival realitzat en divuit espais i nou localitats diferents.

Els plens absoluts als concerts de Martha Reeves & The Vandellas, La Raíz, Black Music per als Menuts, Big Black Rhino, Ibeyi o el Black Music Pícnic són alguns dels punts àlgids d’aquesta edició però també han destacat les descobertes d’artistes com Bitty McLean, The Soul Jacket o el que per molts ha estat el millor concert d’aquesta edició, Eric Gales.

El director del Black Music Festival, Pau Marquès, vol destacar sobretot el creixement en la descentralització real dels espais, “enguany estem especialment contents d’haver augmentat, no només la programació a diferents zones de la ciutat, sinó també arreu del país”.

- Publicitat -

El Black Music Festival agraeix el suport del públic i us anuncia que les dates de la divuitena edició seran de l’1 al 17 de març de 2019.