El Black Music Festival de Girona i Salt anuncia que reprèn la seva activitat després d’haver aturat la seva XIX edició per culpa de la pandèmia. El festival, que havia de tenir lloc del 6 al 29 de març, retorna el mes d’octubre amb una programació de luxe i deslocalitzada a Girona, Salt i Torroella de Montgrí.

Divendres 23 d’octubre, la Black Music Big Band farà a l’Auditori de Girona un concert solidari on presentarà un recull dels èxits dels seus espectacles “Homenatge a la Motown”, el “Tribut a l’Aretha Franklin” en català i als Red Hot Chilli Peppers. La recaptació íntegra d’aquest concert es destinarà a la Fundació Oncolliga, una entitat sense ànim de lucre que vol millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.

També a l’Auditori de Girona s’hi podrà viure l’esperat concert del grup del moment Stay Homas, que farà dues sessions diumenge 25 d’octubre. El grup que ja havia tancat la gira d’estiu (pretour 2020)exhaurint les entrades en tots els concerts, actuarà per primer cop a la ciutat de Girona en dos concerts únics i especials.

- Publicitat -

Per altra banda, divendres 30 d’octubre, el grup multicultural Las Karamba portarà la seva fusió urbana-llatina-festiva a La Mirona de Salt; i dissabte 21 de novembre el grup Koko-Jean & The Tonics amb la col·laboració de Dani Nel·lo, ompliran de blues i soul vibrants l’Espai Ter de Torroella de Montgrí.

Finalment, el també esperat concert del francès Ben L’Oncle Soul, passa al 6 de març de l’any vinent a l’Auditori de Girona. Totes les persones que havien comprat l’entrada, podran utilitzar la mateixa. En cas de no poder assistir a la nova data, es podrà demanar la devolució al web del festival.

El Black Music Festival se celebrarà seguint escrupolosament totes les normes de seguretat dictades pel PROSICAT que fan que l’activitat cultural sigui segura.