A punt d’arribar el març, s’apropa també el Black Music Festival 2018 de Girona. L’esdeveniment, pioner a Catalunya, recull artistes de gran categoria i agrupa la millor música negra a la ciutat catalana durant més de dues setmanes.
Aquesta 17a edició s’estendrà de l’1 al 18 de març, recollirà més de 20 actuacions repartides a diferents espais i portarà noms com ara Martha Reeves & The Vandellas, Bitty MClean, Shirley David & The Silverbacks, The Gramophone Allstars Bog Band, Ibeyi, Koers o Los Mambo Jambo.
A més, trobarem propostes divertides com la dels Reggae Per Xics, els quals pretenen apropar la música jamaicana als més menuts, i altres més arriscades com ara l’actuació de La Raíz, els quals compten amb un so que s’allunya una mica de la línia del festival però que també serà benvingut.
Totes aquestes actuacions oscil·len entre la gratuïtat i els 20€ (aproximadament) i encara es poden adquirir mitjançant aquest enllaç.

En definitiva, el Black Music Festival 2018 es presenta com una gran proposta per a tots els amants de la música negra i tots aquells que vulguin gaudir d’una bona estona envoltats dels ritmes més ballables, i podeu trobar més informació sobre l’esdeveniment a la seva web.
- Publicitat -