El Black Music Festival presenta aquest 2021 una Edició Especial que començarà al març, les dates habituals del festival, però que s’allargarà durant tot l’any. El 2021 serà encara un any incert i complicat pels festivals, és per aquest motiu que el gran festival de música negra de Catalunya ha plantejat una edició diferent que comptarà amb una programació de concerts i activitats sostinguda fins a finals d’any sota la marca Black Music Festival Edició Especial. D’aquesta manera es vol garantir una programació el més semblant possible a la que s’ha plantejat en edicions anteriors i alhora assegurar que tots els concerts seguiran les mesures de seguretat pertinents.

Els primers caps de cartell que s’anuncien del Black Music Festival Edició Especial seran Snarky Puppy i Ben L’Oncle Soul, però com sempre, el talent local també hi serà present amb noms com Las Karamba, Lágrimas de Sangre, Koko-Jean feat. Dani Nel·lo o La Sra Tomasa.

Les entrades per aquest Black Music Festival Edició Especial, surten a la venda avui dijous 10 de desembre.

- Publicitat -

La direcció del festival vol remarcar que aquesta és una situació excepcional i que per tant, en futures edicions el Black Music Festival tornarà a les seves dates i programacions habituals.