El Black Music Festival 2020 presenta un dels seus millors cartells amb noms com els australians The Cat Empire, els nord-americans Snarky Puppy i els referents del soul actual Ben L’Oncle Soul, Hannah Williams & The Affirmations i els britànics PBUG.

El festival, que sempre programa els grups de referència del país, comptarà amb la presentació del nou projecte de Koko-Jean & The Tonics i altres actuacions d’artistes com Karamba, Aiala, Barcelona Gospel Messengers, Strombers, Kozama, Lets, Blackfang o Monica Green.

El Black Music Festival torna a programar artistes per a tots els públics com Funkids, Dàmaris Gelabert, la Black Music Big Band, la Black Music Big Band Junior o l’espectacle “Black Music pels més menuts”.

- Publicitat -

Arianna Puello, Sr À i Rap de Girona protagonitzaran la jornada “Hip Hop al Parc” el 14 de març i el multitudinari Black Music Pícnic tindrà lloc dissabte 21 de març.

La dinovena edició del festival tindrà lloc del 6 al 29 de març i se celebrarà a nou espais de Girona i s’escamparà per altres escenaris del territori com Salt, Barcelona, Perpinyà, Fornells de la Selva, Torroella de Montgrí, Bescanó, Mataró, Reus i Viladecans.