Després de compartir els dos primers avanços de l’àlbum, els singles ‘Thunder Rumbles’ i ‘Rock n’ Roll’, avui la icònica banda australiana The Cat Empire publica ‘Money Coming My Way’. Es tracta del tercer single d’avançament del seu pròxim àlbum “Where The Angels Fall”, que veurà la llum divendres 25 d’agost. Money Coming My Way’ es presenta com una cançó enganxosa, amb un ganxo de trompetes i un ritme ple de color.

The Cat Empire presenta així la seva nova etapa com a banda, amb els membres tradicionals d’aquesta, Felix Riebl i Ollie McGill, donant nova vida a l’ADN de la formació i donant la benvinguda a un meravellós col·lectiu de músics. Amb ells, els australians continuen explorant nous estils i enfocaments mentre celebren la fusió de sons internacionals provinents d’artistes locals.

- Publicitat -

Amb el seu nou disc, The Cat Empire explora nous estils i enfocaments mentre celebren el creuer de sons internacionals provinents d’artistes locals. Per això tenen clar que “Where The Angels Fall”, el seu nou àlbum, serà una obra ambiciosa. I és que compta amb una llista de més de 30 músics contemporanis que toquen a l’àlbum.

Amb un historial de múltiples discs de platí, premis, gires amb entrades exhaurides i més de 250 milions de reproduccions, The Cat Empire ha entrat oficialment en la seva merescuda etapa daurada.