El festival Sónar, acaba d’anunciar els primers noms per l’edició del 2015 on destaquen The Chemical Brothers, com a gran reclam del festival.

L’actuació servirà per presentar el nou disc i el nou espectacle de The Chemical Brothers. Segons un dels seus components, Tom Rowlands, estan “treballant en el disseny del nou xou, tant musicalment com visualment”. “Ara mateix estem molt concentrats en el disseny de l’escenari”, afegeix. Pel que fa al disc, Rowlands assegura que oferirà “nous sons i noves estructures”, i que, tot i que tindran “alguns cantants convidats”, l’àlbum serà “pur The Chemical Brothers”.

La resta de noms que s’han anunciat són: Autechre, Kindness, Evian Christ, Fat Freddy’s Drop, Daniel Avery, Ten Walls, Lee Gamble, Sophie, Holly Herndon, PXXR GVNG, Kiasmos, Kate Tempest, Tourist, Vessel, Niño, Mans i Heleha Hauff.

- Publicitat -

El Sónar tindrà lloc del 18 al 20 de juny i els abonaments ja estan a la venda al web del Sónar.