Sónar Barcelona 2023 completa avui la seva programació musical. L’enigmàtic artista de culte Aphex Twin, la superestrella mundial barcelonina Bad Gyal, el colossal show tridimensional HOLO d’Eric Prydz, el house refinat del sud-africà Black Coffee i el hip-hop reflexiu de Little Simz són només alguns plats forts d’una llista que inclou DJs superestrelles, les ments musicals més avantguardistes del moment i artistes que arriben amb actuacions úniques i exclusives.

A més, es revelen també els primers noms de Sónar+D, que celebra la seva edició més interactiva fins avui amb la gran majoria de les seves activitats obertes a tot el públic de Sónar de Dia. Sota el mateix sostre que els concerts i DJ sets, s’abordaran temes de màxima actualitat i impacte en la vida quotidiana, com la Intel·ligència Artificial i els seus efectes en l’art i en la societat, l’emergència climàtica com a leitmotiv de creadors de múltiples disciplines i els nous processos i pràctiques creatives i com aquestes són exemple de les relacions entre tecnologies, recerca, creació, experimentació artística i innovació cultural.

Avui s’ha anunciat el line-up per nits i han sortit a la venda les entrades individuals per a les nits de divendres i dissabte.

- Publicitat -