Sónar 2024 avança 70 activitats de la seva programació, entre les quals hi ha actuacions musicals, DJ sets, conferències audiovisuals, fòrums de debat, masterclasses i la gran zona expositiva Project Area. La 31a edició del festival tindrà lloc el 13, 14 i 15 de juny a Barcelona i tornarà a convertir la ciutat en la capital mundial de la música, la creativitat i la tecnologia durant una setmana.

Aquest avançament de lineup està liderat per grans noms que abasten un ampli espectre de la música de ball. Charlotte de Witte elevarà la seva fusió de techno i trance a un altre nivell amb el seu show ‘Overdrive’, mentre que Folamour, icona global de la música disco i house, presentarà el seu nou espectacle audiovisual. També hi seran Ben Böhmer live, Floating Points i Reinier Zonneveld live.

Jessie Ware donarà vida al seu sensual cinquè àlbum, eminentment soul i disco. Kaytranada mesclarà hip hop, funk i r&b. I Vince Staples acostarà el rap clàssic dels 90 al segle XXI.

- Publicitat -

Un any més, Sónar acollirà tant noms clàssics com d’altres en auge a l’escena de club. Les llegendes del techno Surgeon & Speedy J presentaran el seu directe ‘MULTIPLES’. També hi seran els mestres de dues generacions del house de la costa est: Kerri Chandler i The Martinez Brothers.

Héctor Oaks torna al festival, aquest cop per signar un b2b desenfrenat amb Partiboi69. Eliza Rose b2b Dan Shake b2b Sally C oferiran un b2b2b impredictible. I Manchester i Detroit es trobaran al b2b de Stacey Hotwaxx Hale i DJ Paulette.

També hi seran KI/KI live, Skin On Skin, Marlon Hoffstadt aka DJ Daddy Trance, Olof Dreijer, ¥ØU$UK€ ¥UK1MAT$U, Surusinghe, Slim Soledad, DJ Gigola i Coco Em, entre d’altres.

Les entrades ja estan a la venda al web del festival.