Els 30 anys de Sónar seran tota una celebració. Una gran festa que comptarà amb més de 100 shows en viu i DJ sets que representaran els sons més rellevants de la música electrònica contemporània, tan propera al club i a la pista de ball com a l’exploració de nous llenguatges sonors.

El festival proposa en el seu 30è aniversari un line-up que celebra la cultura de club, la figura del DJ com a vehicle cultural del nostre temps i la diversitat de sons que protagonitzen el panorama actual. Ho farà amb artistes emblemàtics i les figures més candents del moment, per continuar oferint un espai per al descobriment i la inspiració, que serveixi al seu torn de mirall i plataforma per a diverses generacions d’artistes locals i internacionals.

Sónar 2023 comptarà amb el potentíssim directe de Bicep, un dels shows electrònics més aclamats al Regne Unit durant l’última dècada. Peggy Gou, Honey Dijon i The Blessed Madonna s’encarregaran dels sets més colorits d’aquesta edició, mentre que Solomun debutarà per fi a Sónar i Amelie Lens tornarà a agitar SonarClub amb el seu techno àcid i accelerat. Una aposta que es completa amb dos fidels amics del festival que no podien perdre’s el 30è aniversari: Laurent Garnier i Richie Hawtin.

- Publicitat -

Els sons més arriscats de l’avantguarda conviuran amb la pista de ball. Fever Ray -coneguda també per ser meitat del duo The Knife- torna al festival per presentar el seu nou projecte a Sónar de Nit. La seva influència es podrà sentir també en la música i l’estètica de les catalanes Marina Herlop i CLARAGUILAR, totes dues amb shows inèdits.

Tres artistes de culte també tornen a Sónar per celebrar l’aniversari: el polivalent productor Oneohtrix Point Never, el genetista convertit en músic Max Cooper i el llegendari artista sonor i visual japonès Ryoji Ikeda. Amb ells, el dissenyador de so avançat Koreless i les actuacions audiovisuals de Carles Viarnès & Alba G. Corral i Desert. Una altra col·laboració de tall experimental serà la de Santiago Latorre & Colin Self, que presentaran el projecte Architecture of Friendship. Grove, 700 Bliss i el show ‘Escapology’ de Kode9 oferiran altes dosis de radicalisme, tant en el camp sonor com en el camp polític. Lucrecia Dalt oferirà el seu nou directe ‘¡Ay!’ i les visions alternatives del pop arribaran de la mà d’Erika de Casier, Perera Elsewhere i Crystal Murray.

De moment, estan a la venda els Abonaments, Abonaments VIP i Acreditacions. Els tres tipus de ticket seguiran al preu promocional de sortida fins a les 23:59 d’aquest diumenge, moment en què passaran a vendre’s a un preu superior. La resta de tickets sortiran a la venda més endavant.