El 26 de febrer, durant el Mes de la Història Afro-Americana, The Estate Of Michael Jackson i Sony, publicaran versions exclusives en formats CD/DVD i Blu Ray, de la gravació de 1979, Off the Wall.

El pack inclourà la versió original del disc, al costat d’un nou documental, Michael Jackson Journey from Motown to Off The Wall, dirigit per Spike Lee. L’estrena mundial serà el 24 de gener, al festival Sundance, i per la televisió es podrà veure el 5 de febrer a Showtime. Després d’aquesta estrena, es podrà veure en altres països d’arreu del planeta.

El documental, reuneix una gran quantitat d’imatges d’arxiu, material de l’arxiu personal de Jackson, entrevistes amb talents de l’època, membres de la seva família i les seves pròpies paraules, per crear una crònica detallada del seu ascens a través d’aquest disc.

- Publicitat -

Així mateix, també trobarem entrevistes a gent com Pharrell Williams, The Weeknd, John Legend, Mark Ronson o Kobe Bryant entre altres.