Com tots sabem, el Halloween està a punt d’arribar. Tot i que no es tracta d’una festa catalana, i el mateix dia, el 31 d’octubre, celebrem la Castanyada, el Halloween també és una festivitat molt esperada. Quan arriba la nit de Tots Sants, a moltes persones els agrada fer una marató de pel·lícules de terror, anar a alguna festa amb temàtica de Halloween o fer alguna activitat relacionada amb la por. Per aquest motiu, avui a Per No Dir Res, et portem una playlist amb deu cançons que has d’escoltar aquest Halloween, ja sigui tu sol, amb amics o a una festa.

Entre fantasma i fantasma, hi ha la primera cançó, Ghostbusters, de Ray Parker Jr., un clàssic pertany a la banda sonora de la famosa pel·lícula amb el mateix nom.

En segon lloc tenim Thriller, de Michael Jackson. Si vols experimentar una mica de por, mira el videoclip; tot i ser de fa gairebé deu anys, de 2009, no et deixarà indiferent.

- Publicitat -

La tercera cançó no podia faltar en el nostre recull: This is Halloween, de Marilyn Mason; banda sonora de la pel·lícula d’animació de Tim Burton ‘Malson Abans de Nadal’.

En quart lloc hi ha Haunted de Beyoncé, un tema que demostra totes les facetes que té aquesta gran artista.

The Cranberries s’han guanyat la cinquena posició dins aquesta llista amb Zombie, el primer senzill del seu segon àlbum d’estudi, ‘No Need to Argue’.

La sisena cançó és Monster, una gran col·laboració entre Rihanna i Eminem, on la cantant parla d’unes veus que sent dins del seu cap. Serà veritat?

En setè lloc et portem Creep de Radiohead, la cançó perfecta per a totes aquelles persones que vulguin gaudir d’un Halloween esgarrifós.

Rihanna torna a la llista a la vuitena posició amb What Now, una cançó autobiogràfica que reprèn el tema de l’esquizofrènia.

La novena cançó es Halloween, de Misfits, la qual no has d’escoltar si no t’agraden les emocions fortes.

Per acabar, la gran Lady Gaga tanca aquest recull amb el seu tema Monster, el qual, com bé indica el seu nom, parla d’un monstre.