Fa pocs dies us parlàvem sobre com Sony s’havia aprofitat del mític del rei del pop i reconeixien haver creat dues cançons per un àlbum pòstum.

Bé, avui la notícia és molt més alegre, i és que el passat 29 d’agost es va celebrar una festa anomenada “The Michael Jackson Diamond Birthday Celebration” per tal de commemorar el 60è aniversari del cantant. L’acte va ser organitzat per la mateixa filla de l’artista, Paris Jackson, i aquest va tindre lloc a Las Vegas, on també es va poder gaudir de la representació de “Jackson One”, l’espectacle que el famós Circ del Sol va crear com a forma de tribut.

A part de la filla, l’homenatge va ser conduït també pel fill Prince Jackson, i hi van acudir més membres de la família: Jackie, Tito i Marlon, germans del rei del pop i integrants del grup The Jackson 5.

- Publicitat -

Després de l’espectacle, tots els convidats van anar a l’Hotel Mandalay Bay, on els dos fills del cantant van recollir en el seu nom i com a títol pòstum, el premi Elizabeth Taylor Legacy 2018, el qual entrega anualment la fundació que lluita contra la sida creada per l’actriu que li dóna nom, la qual era molt amiga de Michael.

A més, durant l’esdeveniment, el productor musical Mark Ronson va presentar de la mà de Paris i Prince el remix “Diamonds Are Invencible”, la qual és un medley de les cançons més famoses del cantant, entre les quals s’inclouen “Wanna Be Startin ‘Somethin'”, “Billie Jean”, “Smooth Criminal” o “Human Nature”, entre d’altres. (Si encara no l’has escoltada, te la deixem aquí mateix)

Però no tot anaven a ser bones notícies, ja que l’Associació de la Indústria de la Gravació dels Estats Units (RIAA) va anunciar ahir mateix que l’àlbum “Their Greatest Hits 1971-1975” de The Eagles havia superat a “Thriller” com l’àlbum més venut de tots els temps als Estats Units. Malgrat això, la revista Forbes va fer una llista d’estrelles ja no presents més “rentables” pels seus familiars; llista que encapçala el famós rei del pop: en els últims 12 mesos el seu llegat ha generat quasi 75 milions de dòlars per a la seva família.