Aquesta setmana i abans de la revetlla de Sant Joan, artistes com Mark Ronson publiquen el seu esperat disc ple de col·laboracions. També escoltem el debut de Lil Nas X, aquest raper que triomfa a tot el món amb ‘Old town road’; Hot Chip ens tornen a enganxar amb noves peces, així com els Two Door Cinema Club o The Raconteurs.

Pel que fa als senzills de la setmana venen encapçalats per la col·laboració entre Shawn Mendes i Camila Cabello que ja està fent estralls a la xarxa. Sum 41 s’han posat romàntics amb ‘Never there’, Ed Sheeran ha presentat el vídeo de ‘Cross me’  i Zara Larsson ha presentat ‘All the time’. La setmana també ens deixa un remix d’Alan Walker de ‘Calma’ de Pedro Capó o l’enèsima cançó de Marshmello. Els catalans Gertrudis donen la benvinguda a l’estiu amb ‘Bon dia vida’ i Ramon Mirabet i Cesc col·laboren a ‘Towards the sun‘. Aquesta setmana també podem escoltar el retorn dels Blink-182 i noves cançons de Rudimental, Stormzy, Walk the moon, Blossoms, Imagine Dragons, The Kooks, Michael Kiwanuka, Metronomy, Kids from Mars o Violent Femmes.

- Publicitat -