Després de “Mercury” (2021) i una pausa per dedicar temps a si mateixos, a la família i als amics, Imagine Dragons opta per sortir de la seva zona de confort i ens presenta “Loom”, un nou àlbum amb vibes d’estiu i d’un estil ben diferent.

El viatge en el qual s’embarca la banda té nou cançons, entre elles el senzill que va fer embogir el públic, ‘Eyes closed’ (en col·laboració de J Balvin). El públic agraeix que sigui un disc curt (31 minuts), ja que l’anterior era excessivament llarg.

La intenció del grup nord-americà no és que les noves cançons siguin com els seus grans èxits anteriors com ‘Believer’ o ‘Thunder’, sinó que busca un èxit diferent. Aquesta vegada ens ofereixen temes de gran varietat estilística. És un disc amb una única col·laboració, la de J Balvin.

- Publicitat -

‘Eyes Closed’, és un rap-rock, i és la típica cançó que més il·lusió et fa quan ets al concert, altrament, la participació de J Balvin li fa un gir al tema en aquesta part en castellà que fa que sigui encara més èpica. ‘Gods Don’t Pray’, ‘Wake Up’, ‘Kid’ i ‘Nice to Meet You’, són funk-pop i reggae-rock, i les quatre composicions són temes potents que et fan venir ganes de ballar i et posen de bon humor. ‘Take Me to the Beach’ i ‘In Your Corner’, tenen harmonies vocals i melodies instrumentals molt ben encertades que transmeten aquest bon rotllo estiuenc. ‘Fire in These Hills’, és una barreja perfecta entre l’estil anterior i el nou. Finalment, ‘Don’t Forget Me’, és una balada que ens atrapa i ens fa emocionar.

Tot i això, Imagine Dragons no deixen de ser qui eren. Amb ‘Loom’ entren en una nova etapa, es redescobreixen i fan una gran feina amb les seves melodies clàssiques i amb unes altres de més “modernes”. Els integrants asseguren que aquest nou disc és un nou començament, la sortida del sol (per això la portada del disc), perquè han decidit reinventar-se i, a més a més, és el primer àlbum sense el bateria Daniel Platzman, ja que ha decidit fer una pausa indefinida.

També han anunciat una nova gira, “Loom Tour”, que començarà aquest 30 de juliol als Estats Units i acabarà el 22 d’octubre a Los Angeles.

CRÍTICA
NOTA
7
imagine-dragons-es-reinventa-i-ens-presenta-loomDesprés de "Mercury" (2021) i una pausa per dedicar temps a si mateixos, a la família i als amics, Imagine Dragons opta per sortir de la seva zona de confort i ens presenta "Loom", un nou àlbum amb vibes d'estiu i d'un estil ben diferent.El...