Figueres tornarà a ser l’escenari pop del país on participaran dues de les veus catalanes amb projecció internacional i també grans artistes de casa nostra. Es podrà gaudir de més de quaranta actuacions dins el nucli urbà de Figueres a la Plaça Catalunya, la Rambla i la Plaça de la Palmera que acolliran tots els artistes. El festival Acústica tindrà lloc del 29 d’agost a l’1 de setembre i celebrarà la seva XXI edició.

Chanel, Mushkaa, The Tyets, Els Amics de les Arts, Guillem Gisbert, Figa Flawas, Vicco, Gertrudis, Ginestà, Mama Dousha, La Fúmiga, La Ludwig Band o la Julieta són alguns dels artistes amb més renom que oferiran al públic part de la seva música.

L’Acústica des de sempre ha tingut el propòsit de convocar artistes catalans d’arreu del país i també amb propostes emergents.

- Publicitat -

La valenciana Sandra Monfort de Marala cantarà en solitari, la cantautora mallorquina Maria Jaume també hi serà i l’artista basc Zetak oferirà el seu beat a tot el públic.

Aitor Palazuelo, Vittara o Ataraxia són alguns dels artistes emergents que tindran presència al festival. El guanyador del concurs Sona 9, Eloi Duran, presentarà el seu primer EP.

Des de fa tres anys, el festival dona veu als  nous talents de la música urbana de Figueres i de l’Empordà a través de Figueres Urbana, la producció pròpia del festival. Enguany vol visibilitzar la multiculturalitat de la capital sota la direcció del DJ i productor Maken Row, on es donaran a conèixer Cristina Axinte, una romanesa que oferirà música electrònica, la Kyo i l’Izzy d’origen rus i F the Kid.

Cada nit hi haurà diferents DJ’s per fer un dia rodó. Aldo Comas, Lia Jensen, Maken Row, Cosmik DJ i Ruben Rider seran els protagonistes del final de la nit.

L’organització del festival tampoc s’oblida dels més petits de la casa, ja que es podrà gaudir de l’Acustiqueta, on hi són convidats la Dàmaris Gelabert, que presentarà “Concert en família per famílies”, l’orquestra Di-Versiones, que tancarà el festival, la Clika i l’Ambauka, que presentaran “Peti qui peti XL”. Un espai per tots els nens i nenes on podran cantar i saltar.