Què faríem sense el talent jove? Segurament, res de bo. És per això que fa especial il·lusió quan et trobes amb un grup com Entresol2na, no només perquè debuten al Festival Acústica de Figueres, sinó perquè ho fan d’una manera esplèndida. Amb un so trap en català, que recorda a altres conjunts com 31FAM o Flashy Ice Cream, els nois d’Entresol2na han mostrat a l’escenari de la Plaça Josep Pla que han arribat per donar molta guerra. 

El grup està format per l’Eloi, en Jaume i en Jordi als micros, i Jaume Güibas, el mestre a les bases musicals. Els joves gironins han aprofitat el seu debut per demostrar qui són, quina música han creat i volen crear i per què hauríem d’estar-ne tots atents. 

De moment, han editat el seu primer disc juntament amb tres altres cançons que ja han deixat clar quin és el seu estil, i de què volen parlar. Amb unes bases rítmiques i musicals més que enganxoses i unes lletres senzilles que arriben fàcilment a tothom, el jove grup de trap desprèn aquella energia contagiosa que fa que el teu cul es vulgui aixecar de la cadira instintivament per començar a ballar. 

- Publicitat -

Dins el seu repertori que han defensat al llarg d’una hora dalt l’escenari hi podem trobar cançons més lentes i romàntiques, així com temes totalment encarats a sonar en discoteques. “Millor que ho deixem” o “Amor i roses” han marcats els moments més emotius, el moment per enviar aquell missatge a aquella persona que potser no hauries. Mentrestant, els ritmes més llatins i moguts d’“Això sona bé”, “Skechers negres” o, la joia d’un servidor, “Juguem a la Wii”, han sonat amb tota la potència i el “bailoteo” que s’esperava. Quina ràbia feien les cadires en molts moments de la nit. 

Després del concert d’Entresol2na hi ha una cosa que queda clarísima: la música en català està en bones mans. Les noves generacions estan agafant la música i estan fent amb ella coses meravelloses, i les cançons d’Entresol en són un claríssim exemple. El trap en català està tot just despuntant ara, i encara li queden forces anys per viure amb molt bona salut, i si tenim en compte que el gènere el liderarà grups com el gironí, no hem de patir per res.