Foto: Gemma Martz

Ja està disponible el cartell complet del Festival Acústica, que tindrà lloc a Figueres de l’1 al 4 de setembre. Els espais de la ciutat que acolliran els concerts seran la Rambla, la Plaça Catalunya i la Plaça de la Palmera.

Entre els 30 artistes que actuaran a la capital de l’Alt Empordà hi trobarem noms coneguts com Oques Grasses, Sopa de Cabra, Joan Dausà, Doctor Prats o Els Catarres. També hi haurà espai per grups emergents com Sexenni, Habla de Mí en Presente, Ariox o Dan Peralbo i el Comboi.

- Publicitat -

Cada dia a les sis de la tarda s’obriran els espais de food trucks ubicats a les places Catalunya i Doctor Ernest Vila. L’últim dia del festival, que, recordem, és gratuït, s’acabarà amb l’actuació d’un artista encara per confirmar i l’Orquestra Di-Versiones.