El festival Acústica serà l’únic esdeveniment que acollirà aquest estiu l’espectacle oficial “Eufòria en concert”, que comptarà amb els cinc concursants més populars de la segona edició del talent show català “Eufòria”: la flamant guanyadora d’aquesta edició, la Jim, que va aconseguir posar-se el públic a la butxaca amb el seu esperit rocker, i la resta de concursants finalistes, la Carla, l’Alèxia, el Tomàs i la Sofia. Tant junts com de manera individual repassaran durant 90 minuts les millors i més emblemàtiques actuacions del programa en un espectacle conduït per la presentadora del talent show, Marta Torné.

Les entrades pels dos concerts de l’espectacle “Eufòria en concert” a l’Acústica es posen a la venda divendres 18 d’agost a les 10.00 h del matí al web del festival.

El dia 31 d’agost a les 19.00 h l’Acústica arrencarà amb el primer dels dos concerts d’aquest espectacle de 90 minuts al Teatre Jardí de Figueres; el segon concert serà a les 21.30 h. Fins el 3 de setembre passaran pel festival artistes tan destacats com The Tyets, La Casa Azul, Stay Homas, Miki Núñez, La La Love You, Mushkaa o Julieta, entre d’altres.

- Publicitat -

Des de fa vint anys l’Acústica aposta sense complexos pels artistes catalans del moment. Tant els més consolidats o de més actualitat, com els emergents que ja destaquen i a qui el festival vol donar suport. Aquest fet transforma l’Acústica en el pal de paller de l’escena musical de cada temporada i, per això, no és gens estrany que enguany torni a comptar amb els grans noms de l’escena musical catalana actual.